Garmin chirp™

Garmin Garmin chirp™ <div class="content-body"> <p>chirp er en enest&aring;ende, tr&aring;dl&oslash;s sender, utformet spesielt for utend&oslash;rsfenomenet geocaching. chirp-enheten er rimelig, slitesterk og vanntett, og den kan kommunisere med, og programmeres av, alle kompatible tr&aring;dl&oslash;s-aktiverte h&aring;ndholdte Garmin-enheter (selges separat). chirp-enheten lagrer hint, koordinater for multicacher, teller bes&oslash;kende og bekrefter det n&aring;r cachen er i n&aelig;rheten. chirp-enheten er passordbeskyttet og har en batterilevetid p&aring; opptil ett &aring;r. </p> <h3>Hent og lagre hint</h3> <p>chirp-enheten kan programmeres av alle kompatible, tr&aring;dl&oslash;s-aktiverte h&aring;ndholdte Garmin-enheter til &aring; lagre geocaching-hint og annen informasjon. N&aring;r andre geocachere n&aelig;rmer seg din cache, vil de f&aring; beskjed om at cachen er i n&aelig;rheten, og de vil f&aring; tilgang til hintene du har lastet opp p&aring; chirp-enheten. N&aring;r du kommer tilbake, kan chirp-enheten fortelle deg hvor mange bes&oslash;kende det har v&aelig;rt p&aring; din cache.</p> <h3>Sett opp en multicache</h3> <p>Med chirp-enheten g&aring;r oppsett og vedlikehold av en multicache som en lek. Ved hjelp av den kompatible h&aring;ndholdte Garmin-enheten din overf&oslash;rer chirp-enheten automatisk programkoordinater slik at andre cachere kan finne hvert trinn p&aring; din multicache. Er du selv p&aring; en multicache, laster chirp-enheten ned koordinater for deg. Det er alts&aring; ingen vits i &aring; legge inn utallige, kompliserte koordinater manuelt &ndash; et enkelt tastetrykk er alt som trengs, og du er p&aring; vei mot neste trinn.</p> <h3>Laget for geocaching &ndash; laget for varighet</h3> <p>chirp-enheten er utformet av geocachere og laget for &aring; takle all slags klima utend&oslash;rs. I tillegg er chirp-enheten passordbeskyttet, s&aring; det er bare du som styrer programmeringen. Batteriet til chirp-enheten har en levetid p&aring; opptil ett &aring;r og er lett &aring; bytte ut. I tillegg er chirp-enheten liten, slitesterk og vanntett, noe som gj&oslash;r den perfekt for caching.</p> </div> </div> <div class="content-header"> <h2>I esken</h2> </div> <div class="content-body"> <ul> <li>chirp</li> <li>CR2032 lithium-knappcellebatteri</li> <li>Liten, selvklebende plate</li> <li>Instruksjoner</li> </ul> </div> </div>
NOK 250.00

Hjem / Handle / Garmin / Tilbehør

Garmin chirp™

NOK 263.00NOK 250.00
Garmin chirp™
Garmin chirp™

Hjem / Handle / Garmin / Tilbehør

Garmin chirp™

NOK 263.00NOK 250.00
Model Nummer: chirp
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
250.000
Leverandør: Garmin
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse
  • Spesifikasjon

chirp er en enestående, trådløs sender, utformet spesielt for utendørsfenomenet geocaching. chirp-enheten er rimelig, slitesterk og vanntett, og den kan kommunisere med, og programmeres av, alle kompatible trådløs-aktiverte håndholdte Garmin-enheter (selges separat). chirp-enheten lagrer hint, koordinater for multicacher, teller besøkende og bekrefter det når cachen er i nærheten. chirp-enheten er passordbeskyttet og har en batterilevetid på opptil ett år.

Hent og lagre hint

chirp-enheten kan programmeres av alle kompatible, trådløs-aktiverte håndholdte Garmin-enheter til å lagre geocaching-hint og annen informasjon. Når andre geocachere nærmer seg din cache, vil de få beskjed om at cachen er i nærheten, og de vil få tilgang til hintene du har lastet opp på chirp-enheten. Når du kommer tilbake, kan chirp-enheten fortelle deg hvor mange besøkende det har vært på din cache.

Sett opp en multicache

Med chirp-enheten går oppsett og vedlikehold av en multicache som en lek. Ved hjelp av den kompatible håndholdte Garmin-enheten din overfører chirp-enheten automatisk programkoordinater slik at andre cachere kan finne hvert trinn på din multicache. Er du selv på en multicache, laster chirp-enheten ned koordinater for deg. Det er altså ingen vits i å legge inn utallige, kompliserte koordinater manuelt – et enkelt tastetrykk er alt som trengs, og du er på vei mot neste trinn.

Laget for geocaching – laget for varighet

chirp-enheten er utformet av geocachere og laget for å takle all slags klima utendørs. I tillegg er chirp-enheten passordbeskyttet, så det er bare du som styrer programmeringen. Batteriet til chirp-enheten har en levetid på opptil ett år og er lett å bytte ut. I tillegg er chirp-enheten liten, slitesterk og vanntett, noe som gjør den perfekt for caching.

I esken

  • chirp
  • CR2032 lithium-knappcellebatteri
  • Liten, selvklebende plate
  • Instruksjoner

Enhetsmål, B x H x D: 3,3 x 2,3 x 0,7 cm (1,3 x 0,9 x 0,3 tommer)

Vekt: mindre enn 28 gram (1,0 oz)

Vanntett: ja (IPX7 – ned til 1 meter i 30 minutter)

Batteri: opptil ett år ved regelmessig bruk. Kan byttes ut av brukeren. Når batterinivået er lavt, vises en beskjed på Garmin-enheten din

Område: opptil 10 meter (32 fot)

Passordbeskyttelse: ja

Tips:

  • Ikke fest chirp-enheten inne i en metallboks.
  • Ikke begrav chirp-enheten.
  • Ikke legg chirp-enheten i vann.
  • En kompatibel Garmin-enhet skal oppdage chirp-enheten innenfor 10 m. For å sikre størst mulig overføringsområde, bør chirp-enheten ha klar sikt i alle retninger.