Stjernetegn Geocoin og tag sett

Groundspeak Stjernetegn Geocoin og tag sett <p>Hva er ditt tegn? Feirer du dem alle?</p><p>Chris Mackey. Da de bestemte seg for at de ville gjøre sin helt egen Zodiac-serie, visste de at hans intrikate design og utrolige detaljer ville gjøre dette til en spesiell kolleksjon.</p><p>Det er 12 andre fantastiske geocoins og sporbare tags i denne serien, og denne finalen må virkelig sees for å bli satt pris på! Den feirer alle stjernetegnene og inkluderer en juvel til hver enkelt. En sporbar tagg med sin egen unike sporingskode er inkludert!</p><p>Zodiac final Geocoin kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p><p>Hold denne fantastiske mynten i samlingen din for å bli oppdaget, og send den medfølgende reisekoden ut for å utforske geocaching-verdenen. Den har sin egen unike sporingskode, slik at du kan følge med på begge deler!</p><p>Måler ca 57mm i diameter</p><p><strong>Her er noen designnotater fra Chris Mackey:</strong><br />Finalen i Zodiac-serien ... The Great Wheel. Dette enkelt zodiacal hjulet er en samling av 3 av de mest bemerkelsesverdige hjulene i moderne historie ... Ptolemaic Wheel, Cosmic Clock of Halevi og Zodiacal Charts of Hermes Trismegistus, dualiteten guden gresk-romersk / egyptisk smelting. Konstellasjonene, deres tegn, husinndeling og triplisitetskartlegging er omsluttet mellom de to ansiktene og ytterkanten viser de opprinnelige stjernetegnene i henhold til Aronas brystplate fra Exodus Book. I sentrum ligger den himmelske formen av Hemphta, den panamorfe dådigheten av kombinerte kulturer som symboliserer sentrum for universell kunnskap.</p>
NOK 230.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin og tag sett

NOK 230.00
Stjernetegn Geocoin og tag sett
Stjernetegn Geocoin og tag sett
Stjernetegn Geocoin og tag sett
Stjernetegn Geocoin og tag sett
Stjernetegn Geocoin og tag sett
Stjernetegn Geocoin og tag sett

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin og tag sett

NOK 230.00
Model Nummer: 2591835
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
230.000
5 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Hva er ditt tegn? Feirer du dem alle?

Chris Mackey. Da de bestemte seg for at de ville gjøre sin helt egen Zodiac-serie, visste de at hans intrikate design og utrolige detaljer ville gjøre dette til en spesiell kolleksjon.

Det er 12 andre fantastiske geocoins og sporbare tags i denne serien, og denne finalen må virkelig sees for å bli satt pris på! Den feirer alle stjernetegnene og inkluderer en juvel til hver enkelt. En sporbar tagg med sin egen unike sporingskode er inkludert!

Zodiac final Geocoin kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.

Hold denne fantastiske mynten i samlingen din for å bli oppdaget, og send den medfølgende reisekoden ut for å utforske geocaching-verdenen. Den har sin egen unike sporingskode, slik at du kan følge med på begge deler!

Måler ca 57mm i diameter

Her er noen designnotater fra Chris Mackey:
Finalen i Zodiac-serien ... The Great Wheel. Dette enkelt zodiacal hjulet er en samling av 3 av de mest bemerkelsesverdige hjulene i moderne historie ... Ptolemaic Wheel, Cosmic Clock of Halevi og Zodiacal Charts of Hermes Trismegistus, dualiteten guden gresk-romersk / egyptisk smelting. Konstellasjonene, deres tegn, husinndeling og triplisitetskartlegging er omsluttet mellom de to ansiktene og ytterkanten viser de opprinnelige stjernetegnene i henhold til Aronas brystplate fra Exodus Book. I sentrum ligger den himmelske formen av Hemphta, den panamorfe dådigheten av kombinerte kulturer som symboliserer sentrum for universell kunnskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.