Geocaching Logo Reise Drikkekar

Groundspeak Geocaching Logo Reise Drikkekar <p>Geocaching Logo Reise Drikkekar fra Cycle Dog®</p><p>Fra vennene våre på Cycle Dog® kommer disse fantastiske hunde drikkeskålene som er perfekte for en GeoDog mens du er på farten!</p><p>Made with upcycled materials<br />FDA food grade safe liner<br />Wide base so it won\'t toppple over<br />Folds down to 3 inch x 1 inch for easy transport</p><p>Disse sammenleggbare hundereisereskålene er miljøvennlige og produsert i USA. De er lekkasjesikre, brettes flate og er kompakte. De har en bære løkke for feste til bånd, poser osv de er laget med upcycled materialer og FDA-godkjent Food Grade-sikker foring. De er garantert morsomme, trygge, tøffe.</p><p><iframe src=\"https://www.youtube.com/embed/d0gkkNHkutQ\" width=\"560\" height=\"315\" frameborder=\"0\" allowfullscreen=\"allowfullscreen\"></iframe><br /> </p>
NOK 220.00

Hjem / Handle / Geocaching / Diverse

Geocaching Logo Reise Drikkekar

NOK 220.00
Geocaching Logo Reise Drikkekar
Geocaching Logo Reise Drikkekar

Hjem / Handle / Geocaching / Diverse

Geocaching Logo Reise Drikkekar

NOK 220.00
Model Nummer: 6019711
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
220.000
3 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Geocaching Logo Reise Drikkekar fra Cycle Dog®

Fra vennene våre på Cycle Dog® kommer disse fantastiske hunde drikkeskålene som er perfekte for en GeoDog mens du er på farten!

Made with upcycled materials
FDA food grade safe liner
Wide base so it won't toppple over
Folds down to 3 inch x 1 inch for easy transport

Disse sammenleggbare hundereisereskålene er miljøvennlige og produsert i USA. De er lekkasjesikre, brettes flate og er kompakte. De har en bære løkke for feste til bånd, poser osv de er laget med upcycled materialer og FDA-godkjent Food Grade-sikker foring. De er garantert morsomme, trygge, tøffe.


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.