Solar System Geocoin- Neptune

Groundspeak Solar System Geocoin- Neptune <p>Noen sier at Neptun er planeten lengst fra solen i vårt solsystem. Noen sier at de ikke vil at du skal si det. Begge sider mener dette er en kul geocoin!</p><p>For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!</p><p>Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.</p><p>Neptunen Geocoin er omtrent 3,5 cm i diameter.</p><p>Denne mynten har en unik Neptune-scene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Neptun på baksiden.</p><p>Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p>
NOK 150.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Neptune

NOK 150.00
Solar System Geocoin- Neptune
Solar System Geocoin- Neptune

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Neptune

NOK 150.00
Model Nummer: 6016582
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
150.000
1 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Noen sier at Neptun er planeten lengst fra solen i vårt solsystem. Noen sier at de ikke vil at du skal si det. Begge sider mener dette er en kul geocoin!

For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!

Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.

Neptunen Geocoin er omtrent 3,5 cm i diameter.

Denne mynten har en unik Neptune-scene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Neptun på baksiden.

Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.