Solar System Geocoin- Pluto

Groundspeak Solar System Geocoin- Pluto <p>Vi vet at det har vært mye diskusjon og noen sterke følelser om Pluto. Vi er her for å sette alt dette på pause. Pluto er en nano geocoin.</p><p>For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!</p><p>Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.</p><p>Pluto Nano Geocoin er en søt liten ting som måler ca 1,75 cm i diameter.</p><p>Denne mynten har en kjærlighet til Pluto-scenen på forsiden, og det astronomiske symbolet på Pluto på baksiden.</p><p>Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p>
NOK 90.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Pluto

NOK 90.00
Solar System Geocoin- Pluto
Solar System Geocoin- Pluto

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Pluto

NOK 90.00
Model Nummer: 6016589
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
90.000
3 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Vi vet at det har vært mye diskusjon og noen sterke følelser om Pluto. Vi er her for å sette alt dette på pause. Pluto er en nano geocoin.

For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!

Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.

Pluto Nano Geocoin er en søt liten ting som måler ca 1,75 cm i diameter.

Denne mynten har en kjærlighet til Pluto-scenen på forsiden, og det astronomiske symbolet på Pluto på baksiden.

Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.