Solar System Geocoin- Saturn

Groundspeak Solar System Geocoin- Saturn <p>For de av dere som leter etter en super kul planetmynt med ringer, er vi stolte over å kunne presentere Saturn!</p><p>For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!</p><p>Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.</p><p>Denne veldig kule geocoinen trenger virkelig å bli sett og holdt for å bli verdsatt. Den måler nesten 9 cm over, og over 3 cm høy.</p><p>Denne mynten har en unik Saturn-scene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Saturn på baksiden.</p><p>Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p>
NOK 180.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Saturn

NOK 180.00
Solar System Geocoin- Saturn
Solar System Geocoin- Saturn

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Saturn

NOK 180.00
Model Nummer: 6016519
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
180.000
2 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

For de av dere som leter etter en super kul planetmynt med ringer, er vi stolte over å kunne presentere Saturn!

For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!

Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.

Denne veldig kule geocoinen trenger virkelig å bli sett og holdt for å bli verdsatt. Den måler nesten 9 cm over, og over 3 cm høy.

Denne mynten har en unik Saturn-scene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Saturn på baksiden.

Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.