Solar System Geocoin- Venus

Groundspeak Solar System Geocoin- Venus <p>Den andre steinen fra sola har blitt kalt jordas tvilling. Dessverre for Venus har jorden over 3 millioner flere geocacher, så det er ikke så stor grunn til å dra dit.</p><p>For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!</p><p>Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.</p><p>Venus Geocoin er ca 3 cm i diameter. Det er større at de fleste mikrogeokoiner, men litt mindre enn en standard full størrelse mynt.</p><p>Denne mynten har en unik jordscene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Venus på baksiden.</p><p>Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p>
NOK 140.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Venus

NOK 140.00
Solar System Geocoin- Venus
Solar System Geocoin- Venus

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Solar System Geocoin- Venus

NOK 140.00
Model Nummer: 6016428
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
140.000
2 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Den andre steinen fra sola har blitt kalt jordas tvilling. Dessverre for Venus har jorden over 3 millioner flere geocacher, så det er ikke så stor grunn til å dra dit.

For de av dere som har vært på Planetary Pursuit, bør dere også få noen kule geocoins sammen med de digitale souvenirene!

Geocaching går ut av denne verden, og vi feirer med en samling av kule planetmynter! Denne serien på 9 mynter vil være fra nano (Pluto) til Jumbo (Jupiter) og mange størrelser i mellom.

Venus Geocoin er ca 3 cm i diameter. Det er større at de fleste mikrogeokoiner, men litt mindre enn en standard full størrelse mynt.

Denne mynten har en unik jordscene på forsiden, og det astronomiske symbolet på Venus på baksiden.

Hver solsystemmynt har en unik sporingskode og kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.