Stjernetegn Geocoin: Tvillingene

Groundspeak Stjernetegn Geocoin: Tvillingene <p>Hva er ditt stjernetegn?</p><p>Samle alle 12 av stjernetegnene, eller bare de som er mest spesielle for deg!</p><p>Tvillingene er den tiende geocoin i vår Zodiac-serien.</p><p>Datoen for Tvillingene er 21. mai - 20. juni.</p><p>Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.</p><p>Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.</p><p>Her er noen designnotater fra Chris Mackey:</p><p>Til tross for det alltid populære temaet \"tvillingene\" er to kvinner i å skildre dette dyrekretsen, at de faktisk er to unge menn. De er Castor og Pollux for å være mer nøyaktig. Ifølge gresk mytologi, Tyndareus, kongen av Sparta og hans vakre kone Leda ventet et barn da Zeus vokste enamored av den vakre dronningen. Zeus forvandlet til en sanning for å nærme seg og til slutt forføre Queen Leda. Kort tid etter fødte dronningen to sønner ... tvillingene. Pollux, sønn av Zeus var en udødelig demi-gud mens hans bror Castor var dødelig. Begge guttene ville bli ivrige ryttere, idrettsutøvere og vitenskapelig. Dessverre døde Castor i dødeligheten mens han fortsatt var i toppet i sitt liv i en ganske merkelig feide over storfe med sine fettere, men ikke før han varslet sin bror. Da Pollux skulle bli slått med et spyd, grep faren Zeus seg og døde sine rivaler. Pollux var forvirret og ba Zeus om å redde sin dødelige bror med utødelighetens gave. Zeus kastet dem begge i himmelen som konstellasjonen Gemini.</p><p>På forsiden av mynten ser vi tvillingene omringet av seksten stjerner av deres konstellasjon og de fire aspektene av deres guddommelige muser. De er patrons av naturvitenskapen (matte og fysikk), filosofiske tanker, uendelig historie og kunstverket. De er også beskyttere av sjømenn og den himmelske utførelsen av St. Elmo\'s Fire som vises om seilene og mastene av seilskibe. På baksiden ser vi symbolet på tvillingene sentrert og omgitt av 16 hvite svanefjær som representerer stjernene i konstellasjonen. Dagsherren er Saturn, Nattlederen er Merkur og deltakeren hersker er Jupiter overhead. Fargen på begge sider representerer agat. Mens det ofte er avbildet som et hvitt eller grått, er den vanligste fargen en dyp, mørk honningfarge med en gylden gjennomskinnelse.</p>
NOK 170.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Tvillingene

NOK 170.00
Stjernetegn Geocoin: Tvillingene
Stjernetegn Geocoin: Tvillingene

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Tvillingene

NOK 170.00
Model Nummer: 6016302
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
170.000
4 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Hva er ditt stjernetegn?

Samle alle 12 av stjernetegnene, eller bare de som er mest spesielle for deg!

Tvillingene er den tiende geocoin i vår Zodiac-serien.

Datoen for Tvillingene er 21. mai - 20. juni.

Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.

Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.

Her er noen designnotater fra Chris Mackey:

Til tross for det alltid populære temaet "tvillingene" er to kvinner i å skildre dette dyrekretsen, at de faktisk er to unge menn. De er Castor og Pollux for å være mer nøyaktig. Ifølge gresk mytologi, Tyndareus, kongen av Sparta og hans vakre kone Leda ventet et barn da Zeus vokste enamored av den vakre dronningen. Zeus forvandlet til en sanning for å nærme seg og til slutt forføre Queen Leda. Kort tid etter fødte dronningen to sønner ... tvillingene. Pollux, sønn av Zeus var en udødelig demi-gud mens hans bror Castor var dødelig. Begge guttene ville bli ivrige ryttere, idrettsutøvere og vitenskapelig. Dessverre døde Castor i dødeligheten mens han fortsatt var i toppet i sitt liv i en ganske merkelig feide over storfe med sine fettere, men ikke før han varslet sin bror. Da Pollux skulle bli slått med et spyd, grep faren Zeus seg og døde sine rivaler. Pollux var forvirret og ba Zeus om å redde sin dødelige bror med utødelighetens gave. Zeus kastet dem begge i himmelen som konstellasjonen Gemini.

På forsiden av mynten ser vi tvillingene omringet av seksten stjerner av deres konstellasjon og de fire aspektene av deres guddommelige muser. De er patrons av naturvitenskapen (matte og fysikk), filosofiske tanker, uendelig historie og kunstverket. De er også beskyttere av sjømenn og den himmelske utførelsen av St. Elmo's Fire som vises om seilene og mastene av seilskibe. På baksiden ser vi symbolet på tvillingene sentrert og omgitt av 16 hvite svanefjær som representerer stjernene i konstellasjonen. Dagsherren er Saturn, Nattlederen er Merkur og deltakeren hersker er Jupiter overhead. Fargen på begge sider representerer agat. Mens det ofte er avbildet som et hvitt eller grått, er den vanligste fargen en dyp, mørk honningfarge med en gylden gjennomskinnelse.