Stjernetegn Geocoin: Tyren

Groundspeak Stjernetegn Geocoin: Tyren <p>Hva er ditt stjernetegn?</p><p>Samle alle 12 av stjernetegnene, eller bare de som er mest spesielle for deg!</p><p>Tyren er den niende av geocoins i vår Zodiac serien.</p><p>Datoene for Tyren er 20. april - 21. mai.</p><p>Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.</p><p>Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.</p><p>Her er noen designnotater fra Chris Mackey:</p><p>Taurus eller bedre kjent The Bull of Heaven går helt tilbake til Chalcolithic era og muligens til og med i Upper Paleolithic! Ledende eksperter mener at han selv er representert i Hall of the Bulls i de gamle grottene i Lascaux, som dateres tilbake til ca 15.000 f.Kr. Han ble tilbedt i den tidlige verden av nasjon etter nasjon etter nasjon begynner så langt tilbake som den gamle Mesopotamien og senere gjennom Egypt, Afrika og videre til Europa med Druidene, Hellas og det gamle Roma.</p><p>Da det først ble observert som en konstellasjon, innså gamle mennesker at det krysset planetens ecliptikk og markerte solens plassering under våren Equinox. Det heralded vårens komme til den nordlige halvkule. På grunn av det er betydningen for mennesker i jordbrukets tidlige tid, ble det et symbol på fornyelsen av livet om våren. Himmelens Bull kalte fram solen og restaurerte livet til fruktene av vintreet og trærne, så vel som korn av marken. Når vårens equinox kom inn i Bullet, ville konstellasjonen bli dekket av solen i den vestlige skyline og våren begynte. Dette selvoppofrende av Himmelens Hjerte tillot at livet begynner igjen etter vinterens død.</p><p>På myntets side ser vi Taurus med blomstringen fremover fra mellom hans horn for å nå ut til landet. Constellationens 13 stjerner omgir himlens tyr som stråler av lett regn ned for å frembringe fruktene av oliventreet og fiken (kjent som \"solens frukter\" i den gamle verden), så vel som kornene for høsting . På baksiden ser vi symbolet på Taurus med den gamle greske stjernen som bryter gjennom fra innsiden og strekker seg ut til åpningen, går i antall 13 for stjernene i konstellasjonen. Dagen hersker Venus ligger til venstre, ligger nattlinjemannen til høyre og deltakeren hersker Mars holder sving over.</p><p> </p>
NOK 170.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Tyren

NOK 170.00
Stjernetegn Geocoin: Tyren
Stjernetegn Geocoin: Tyren

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Tyren

NOK 170.00
Model Nummer: 6016295
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
170.000
5 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Hva er ditt stjernetegn?

Samle alle 12 av stjernetegnene, eller bare de som er mest spesielle for deg!

Tyren er den niende av geocoins i vår Zodiac serien.

Datoene for Tyren er 20. april - 21. mai.

Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.

Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.

Her er noen designnotater fra Chris Mackey:

Taurus eller bedre kjent The Bull of Heaven går helt tilbake til Chalcolithic era og muligens til og med i Upper Paleolithic! Ledende eksperter mener at han selv er representert i Hall of the Bulls i de gamle grottene i Lascaux, som dateres tilbake til ca 15.000 f.Kr. Han ble tilbedt i den tidlige verden av nasjon etter nasjon etter nasjon begynner så langt tilbake som den gamle Mesopotamien og senere gjennom Egypt, Afrika og videre til Europa med Druidene, Hellas og det gamle Roma.

Da det først ble observert som en konstellasjon, innså gamle mennesker at det krysset planetens ecliptikk og markerte solens plassering under våren Equinox. Det heralded vårens komme til den nordlige halvkule. På grunn av det er betydningen for mennesker i jordbrukets tidlige tid, ble det et symbol på fornyelsen av livet om våren. Himmelens Bull kalte fram solen og restaurerte livet til fruktene av vintreet og trærne, så vel som korn av marken. Når vårens equinox kom inn i Bullet, ville konstellasjonen bli dekket av solen i den vestlige skyline og våren begynte. Dette selvoppofrende av Himmelens Hjerte tillot at livet begynner igjen etter vinterens død.

På myntets side ser vi Taurus med blomstringen fremover fra mellom hans horn for å nå ut til landet. Constellationens 13 stjerner omgir himlens tyr som stråler av lett regn ned for å frembringe fruktene av oliventreet og fiken (kjent som "solens frukter" i den gamle verden), så vel som kornene for høsting . På baksiden ser vi symbolet på Taurus med den gamle greske stjernen som bryter gjennom fra innsiden og strekker seg ut til åpningen, går i antall 13 for stjernene i konstellasjonen. Dagen hersker Venus ligger til venstre, ligger nattlinjemannen til høyre og deltakeren hersker Mars holder sving over.