Stjernetegn Geocoin: Vannmannen

Groundspeak Stjernetegn Geocoin: Vannmannen <p>Vannmannen i Stjernetegn-serien. Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.</p><p>Vannmannen 20 Januar - 18 Februar. </p><p>Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.</p><p>Her er noen designnotater fra Chris Mackey:</p><p>Selv om Vannmannen er representert av en vannbærer, viser det seg at \"vannbæreren\" er en misnomer. Han er faktisk en \"koppbærer\" og han heter Ganymede, en ung hyrde (og prins) fra Phrygia.</p><p>Guds konge (Zeus / Jupiter) ble en beundrer av ungdommen for sin renhet av ånd og skjønnhet, slik at han forvandlet seg til en stor ørn og swooped ned til jorden for å fange opp gutten og bringe ham tilbake til pantheonen. Han ble hans personlige koppbærer hvor han henter vin og mjød (en honningvin) fra sin amfora inn i gudens kopper.</p><p>Så i sannhet helder han alkohol ut av denne krukken i stedet for vann, men hele attributten av vann som renser og essens av livet var faktisk honningvin. Selvfølgelig deler honning de ærene med vann som et symbol på liv og fremvekst.</p>
NOK 170.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Vannmannen

NOK 170.00
Stjernetegn Geocoin: Vannmannen
Stjernetegn Geocoin: Vannmannen

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Vannmannen

NOK 170.00
Model Nummer: 6016043
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
170.000
5 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Vannmannen i Stjernetegn-serien. Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.

Vannmannen 20 Januar - 18 Februar. 

Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.

Her er noen designnotater fra Chris Mackey:

Selv om Vannmannen er representert av en vannbærer, viser det seg at "vannbæreren" er en misnomer. Han er faktisk en "koppbærer" og han heter Ganymede, en ung hyrde (og prins) fra Phrygia.

Guds konge (Zeus / Jupiter) ble en beundrer av ungdommen for sin renhet av ånd og skjønnhet, slik at han forvandlet seg til en stor ørn og swooped ned til jorden for å fange opp gutten og bringe ham tilbake til pantheonen. Han ble hans personlige koppbærer hvor han henter vin og mjød (en honningvin) fra sin amfora inn i gudens kopper.

Så i sannhet helder han alkohol ut av denne krukken i stedet for vann, men hele attributten av vann som renser og essens av livet var faktisk honningvin. Selvfølgelig deler honning de ærene med vann som et symbol på liv og fremvekst.