Stjernetegn Geocoin: Vekten

Groundspeak Stjernetegn Geocoin: Vekten <p>Vekten er den andre i Stjernetegn-serien. Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.</p><p>Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.</p><p>Her er noen designnotater fra Chris Mackey:</p><p>Jeg var overrasket over å lære at mens jeg ofte tenkte på vektene, er personifiseringen av Vekten griffonen. Vektene indikerer ikke balanse vei til rett og galt, men heller en perfekt splittelse mellom ro og harmoni med vold og handling. Liv og død, fred og ødeleggelse, rettferdighet balansert med rettferdighet, det går bare igjen og igjen. Fargen for Vekten er Chrysolite (Peridot i moderne dager), en kul grønn perle, litt lettere enn en smaragd. I Triplicity er dagen hersker av Vekten Saturn, natten er Merkur og deltakeren er Jupiter. Vekten er balansen når dagtid og natt matcher hverandre (høstens ektefelle), en tid for rettferdighet og lovende begynnelser.</p><p>.</p>
NOK 170.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Vekten

NOK 170.00
Stjernetegn Geocoin: Vekten
Stjernetegn Geocoin: Vekten

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Stjernetegn Geocoin: Vekten

NOK 170.00
Model Nummer: 6014566
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
170.000
3 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

Vekten er den andre i Stjernetegn-serien. Hver av disse unike mynter kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon. De måler ca 4,5 cm i diameter.

Merk: Sporingskoden er plassert på siden av denne mynten.

Her er noen designnotater fra Chris Mackey:

Jeg var overrasket over å lære at mens jeg ofte tenkte på vektene, er personifiseringen av Vekten griffonen. Vektene indikerer ikke balanse vei til rett og galt, men heller en perfekt splittelse mellom ro og harmoni med vold og handling. Liv og død, fred og ødeleggelse, rettferdighet balansert med rettferdighet, det går bare igjen og igjen. Fargen for Vekten er Chrysolite (Peridot i moderne dager), en kul grønn perle, litt lettere enn en smaragd. I Triplicity er dagen hersker av Vekten Saturn, natten er Merkur og deltakeren er Jupiter. Vekten er balansen når dagtid og natt matcher hverandre (høstens ektefelle), en tid for rettferdighet og lovende begynnelser.

.