Year of the Dog Geocoin

Groundspeak Year of the Dog Geocoin <p>16. februar 2018 er det på tide å bytte kalenderen over til Year of the Dog!</p><p>Fra berømte designer Christian Mackey kommer enda en perle som vil være en favoritt i samlingen din. Denne bemerkelsesverdige mynten har pulserende farger, intrikate design og en imponerende vekt som virkelig må sees for å bli verdsatt.</p><p>Denne unike formede mynt måler omtrent 5 cm. Det kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.</p><p>Notater fra Designer Christian Mackey:</p><p>Dette kommende året blir Year of the Dog. På ansiktssiden har vi en klassisk hund med yin yang stil ansiktsfarger over et tradisjonelt rundt vindu skjerm. Jordhunden er omgitt av det nye årets tradisjonelle \"heldige\" blomster av roser, orkideer og oncidium som er satt i en tradisjonell løpebølgegrense. Lucky tallene 3 og 9 er representert med de 3 symbolene på Earth, Dog og Zodiac Dog (et annet symbol fra dyrehonden) som deler de 3 blomstene og 3 buer satt inn i 9 grønne felt.</p><p>På baksiden har vi et yin yang-symbol for overlappende hunder med Earth Dog i den tradisjonelle Yang-innstillingen. I våre heldige 3 rammer er eclipsing månen av Tiangou\'s bite overlayed av den ydmyke hundens gave av landbruksprodukter korn til dødelig mann som fortalt i kinesisk legende. Ytre grensen repeterer den tradisjonelle vennskapsknuten til menneske og hund med kjærlighetspote-symboler mens de tradisjonelle grønne og fiolette heldige farger brukes overalt.</p>
NOK 170.00

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Year of the Dog Geocoin

NOK 170.00
Year of the Dog Geocoin
Year of the Dog Geocoin
Year of the Dog Geocoin
Year of the Dog Geocoin
Year of the Dog Geocoin
Year of the Dog Geocoin

Hjem / Handle / Geocaching / Sporbare produkter / Coiner

Year of the Dog Geocoin

NOK 170.00
Model Nummer: 6015917
Maksimal mengde overskredet
Minimum kjøpesum er 0 artikler er påkrevd
Maksimal kjøpesum på 0 er tillatt
170.000
1 stk på lager
Leverandør: Groundspeak
Facebook
Twitter
Email
  • Beskrivelse

16. februar 2018 er det på tide å bytte kalenderen over til Year of the Dog!

Fra berømte designer Christian Mackey kommer enda en perle som vil være en favoritt i samlingen din. Denne bemerkelsesverdige mynten har pulserende farger, intrikate design og en imponerende vekt som virkelig må sees for å bli verdsatt.

Denne unike formede mynt måler omtrent 5 cm. Det kan spores på Geocaching.com med et unikt ikon.

Notater fra Designer Christian Mackey:

Dette kommende året blir Year of the Dog. På ansiktssiden har vi en klassisk hund med yin yang stil ansiktsfarger over et tradisjonelt rundt vindu skjerm. Jordhunden er omgitt av det nye årets tradisjonelle "heldige" blomster av roser, orkideer og oncidium som er satt i en tradisjonell løpebølgegrense. Lucky tallene 3 og 9 er representert med de 3 symbolene på Earth, Dog og Zodiac Dog (et annet symbol fra dyrehonden) som deler de 3 blomstene og 3 buer satt inn i 9 grønne felt.

På baksiden har vi et yin yang-symbol for overlappende hunder med Earth Dog i den tradisjonelle Yang-innstillingen. I våre heldige 3 rammer er eclipsing månen av Tiangou's bite overlayed av den ydmyke hundens gave av landbruksprodukter korn til dødelig mann som fortalt i kinesisk legende. Ytre grensen repeterer den tradisjonelle vennskapsknuten til menneske og hund med kjærlighetspote-symboler mens de tradisjonelle grønne og fiolette heldige farger brukes overalt.